Web Analytics Made Easy - Statcounter

کاوه آفاق خواننده فیلم لامینور با اشاره به اینکه داریوش مهرجویی از کارگردانان مطرح سینمای ایران است تأکید کرد که همکاری با این کارگردان فرصت مغتنمی بود که نمی‌توانست این پیشنهاد را رد کند.

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگ و هنر برنا ؛ کاوه آفاق خواننده فیلم لامینور با اشاره به اینکه داریوش مهرجویی از کارگردانان مطرح سینمای ایران است تأکید کرد که همکاری با این کارگردان فرصت مغتنمی بود که نمی‌توانست این پیشنهاد را رد کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کاوه آفاق خواننده، ترانه‌سرا و موسیقی‌‌دان که این روزها فیلم سینمایی «لامینور» با بازی او بر پرده سینماها اکران شده است، در گفت‌وگو با خبرنگار فرهنگ و هنر خبرگزاری برنا، اظهار داشت: فیلم سینمایی «لامینور» از اولین یا شاید تنها فیلم سینمایی ایران باشد که در آن شخصیتی که نوازنده و خواننده است واقعاً به صورت زنده کارش را در هنگام ضبط انجام می‌دهد به این معنی که در فیلم «لامینور» صحنه‌هایی که من به عنوان کاراکتر «شاهرخ» مشغول نوازندگی و خوانندگی بودم همه کارها سر صحنه انجام می‌شد و همانجا صدابرداری صورت می‌گرفت. به همین دلیل داریوش مهرجویی اصرار داشت شخصی این نقش را بازی کند که موسیقی بداند و توانایی خواندن هم داشته باشد.

آفاق خاطرنشان کرد: آهنگساز این فیلم سینمایی کریستف رضاعی بود که آهنگسازی باسواد و باتجربه است ولی جنس موسیقی که من کار می‌کنم با کار آقای رضاعی تفاوت بسیاری دارد، من در حالیکه مقابل دوربین بازی می‌کردم باید سعی می‌کردم موسیقی اثر با آنچه که این آهنگساز مدنظر دارد هماهنگ باشد. آهنگ‌ها پیش از اینکه من به این پروژه اضافه شوم ساخته شده بود و قرار شد من ترانه‌ها را بگویم. این تعامل باعث شد تا امکان نزدیک شدن سبک کاری من و کریستف رضاعی فراهم شود. البته پیش از حضور من در «لامینور»، قرار بود موسیقی بر محور گیتار کلاسیک باشد که با اضافه شدن من به گیتار آکوستیک تغییر داده شد. در بخش ترانه‌سرایی هم همکاری ما به این شکل بود که ایده ترانه‌ها را نویسنده اثر مطرح می‌کرد و من بر اساس همان ایده ترانه را می‌نوشتم و در نهایت توسط نویسنده مورد تأیید قرار می‌گرفت.

این خواننده در ادامه درباره حضور محسن چاوشی در فیلم «علی سنتوری» و احتمال انتقاد هواداران این خواننده از او برای حضور در فیلم «لامینور» گفت: من با محسن چاوشی دوستی نزدیکی دارم و از این بابت که سوءتفاهمی برای حضور من در این فیلم به وجود نمی‌آید خیالم راحت بود. هواداران چاوشی هم از دوستی ما مطلع هستند و اطمینان داشتم که مورد هجمه آن‌ها قرار نمی‌گیرم. نکته دیگر این است که فکر می‌کنم کمتر خواننده‌ای از این فرصت مغتنم بگذرد چرا که به عنوان یک موزیسین شانس چندانی برای داشتن چنین پیشنهادی از سوی کارگردانی چون داریوش مهرجویی ندارم. همکاری با داریوش مهرجویی برای من افتخار بزرگی بود و خوشحالم که این پیشنهاد را پذیرفتم.

 

وی در پایان درباره فعالیتش در حوزه بازیگری گفت: حرفه اصلی من آهنگسازی، ترانه‌سرایی و خوانندگی است و بازیگری تخصص و شغل من نیست اما قطعاً اگر پیشنهادی از کارگردانی در سطح داریوش مهرجویی داشته باشم ممکن است دوباره به عنوان بازیگر مقابل دوربین قرار بگیرم. فیلم به تازگی اکران شده و هنوز بازخورد چندانی نگرفتم که بخواهم درباره نظر افراد نسبت به بازی من یا فیلم به جمع‌بندی برسم و البته خودم هم هنوز فیلم را ندیده‌ام. در پروسه ساخت یک آهنگ به قدری درگیر کار می‌شوم که شاید صدها بار همان اثر را گوش می‌دهم یا در ذهن مرور می‌کنم و به همین دلیل در نهایت دیگر رغبتی برای گوش دادن محصول نهایی باقی نمی‌ماند و معمولاً کارهای خودم را گوش نمی‌دهم و به همین دلیل هنوز فیلم «لامینور» را ندیده‌ام که بخواهم نظرم را درباره بازی خودم یا به طور کل محصول نهایی فیلم مطرح کنم.

انتهای پیام //

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: کاوه آفاق لامینور داریوش مهرجویی فیلم سینمایی کاوه آفاق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۵۲۹۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فرصت‌ صادرات برق به اروپا در شرکت‌های دانش‌بنیان‌

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری علم و فناوری آنا، تفاوت قابل توجه میان ظرفیت تولید و مصرف در دو فصل زمستان و تابستان از ویژگی‌های مهم صنعت برق در کشور است که همین موضوع زمینه را برای تبادل برق با کشور ترکیه به عنوان یکی از همسایه‌های راهبردی کشور توجیه پذیر می‌کند و به گفته نایب رییس کمیسیون انرژی اتاق بازرگانی ایران با توجه به ۹۰ هزار مگاوات نیروگاه نصب‌شده در کشور این فرصت وجود دارد تا از ظرفیت تولید برای صادرات در زمان‌های غیرپیک استفاده شود.

حمیدرضا صالحی در گفت‌وگو با خبرنگار آنا، اظهار کرد: ۹۰ هزار مگاوات نیروگاه نصب‌شده در کشور وجود دارد و در زمان‌های غیرپیک می‌توان صادرات داشت. در زمستان مصرف برق کشور به ۴۰ هزار مگاوات می‌رسد.

نیاز به بهبود شبکه‌های توزیع برق برای افزایش صادرات

صالحی گفت: در تولید و چرخه توزیع برق، شرکت‌های ایرانی توانسته‌اند کمبود‌ها را جبران کنند و در بحث تبادل با کشور‌های دیگر نیاز است که بخشی از شبکه‌های توزیع بهبود یافته و خط انتقال ایجاد شود.

نیاز شبکه برق به ایجاد خطوط انتقال جدید در سمت کردستان عراق، پاکستان و افغانستان

نایب رییس کمیسیون انرژی اتاق بازرگانی ایران تصریح کرد: خطوط انتقال جدیدی باید در سمت کردستان عراق، پاکستان و افغانستان ایجاد شود که نیاز به سرمایه‌گذاری دارد.

وی ادامه داد: دولت منابع مالی چندانی برای سرمایه‌گذاری‌های جدید ندارد و بخش خصوصی برای انجام سرمایه‌گذاری پیشنهاد انجام صادرات را مطرح کرده است.

صالحی عنوان کرد: البته صادرات انرژی اکنون در انحصار دولت است و این شرایط اجازه نمی‌دهد تا نواقص و کاستی‌های موجود در شبکه کاهش یابد. دولت باید در کنار شرایطی که خود دارد از ظرفیت بخش خصوصی و شرکت‌های صاحب ایده‌های نوین افزایش راندمان تولید را برای صادرات برق استفاده کند و این بخش امکان بالایی برای کمک به توسعه صادرات برق دارد.

ترکیه کانال صادرات برق ایران به اروپا

وی درباره الزام‌های قانونی برای صادرات برق، خاطرنشان کرد: ترکیه یکی از کشور‌های مهمی است که مصرف بالای برق دارد و علاوه بر صادرات برق به ترکیه می‌توان از وجود این کشور برای صادرات برق به اروپا استفاده کرد.

نایب رییس کمیسیون انرژی اتاق بازرگانی ایران تصریح کرد: باید اراده ملی بر این موضوع شکل بگیرد که بسترسازی مناسبی برای ایجاد خطوط انتقال جدید صورت گیرد تا بتوان تهاتر یا صادرات برق را افزایش داد.

صالحی تصریح کرد: از سه کشور شمالی آذربایجان، ارمنستان و ترکمنستان واردات و به سه کشور عراق، پاکستان و افغانستان صادرات برق انجام می‌شود. همچنین با کشور ترکیه تبادل دوطرفه یعنی هم صادرات و هم واردات انجام می‌شود.

وی با تاکید براینکه صادرات برق تهدیدی برای مصرف داخلی نیست، گفت: بخشی از تولید برق کشور در زمستان به دلیل مازاد تولید صادر می‌شود. درقرارداد‌های فروش یا تهاتر برق با کشور‌های همسایه قید شده که در زمان‌های پیک مصرف یا مورد نیاز برق در داخل می‌تواند صادرات را کاهش داده یا متوقف کرد و اولویت تامین در داخل است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • پاسخ محسن چاوشی به انتقادات از جهان لاغر
  • فرصت‌ صادرات برق به اروپا در شرکت‌های دانش‌بنیان‌
  • دانلود آهنگ جهان لاغر محسن چاوشی + متن
  • جنگ کریدورها، موقعیت و فرصت ویژه ایران
  • «جهان لاغر» محسن چاوشی منتشر شد+ صوت
  • رشد اقتصادی شهرها در گرو پتانسیل کارآفرینی
  • خواننده اصلی یکی از عاشقانه‌ترین ترانه‌های ایران پیدا شد + فیلم
  • داستان خواننده عاشقی که سال ها صدایش به اسم فریدون فروغی پخش می شد (فیلم)
  • سال گذشته بیش از ۴۰۰۰۰ فرصت شغلی در سامانه رصد کرمانشاه ثبت شده
  • ایجاد چهار هزار شغل جدید در غرب استان سمنان